zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Parkstad door Sunleaves

Wilt u lagere energiekosten en zou u tegelijkertijd ook bij willen dragen aan een beter milieu? Dan is het aanschaffen van zonnepanelen wellicht een interessante optie voor u. Naast dat u zorgt voor een beter milieu voor uzelf en de volgende generaties, bespaart u direct honderden euro’s op uw energierekening.

Sunleaves zonnepanelen Parkstad begeleidt u vanaf het begin tot het eind in het aanschafproces, waardoor uw zorgen volledig worden weggenomen. Sunleaves staat voor optimale kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. U staat er geen enkel moment alleen voor: wij helpen u van A tot Z om uw huis te verduurzamen.

Sunleaves zonnepanelen limburg
Sunleaves zonnepanelen Limburg

Subsidie zonnepanelen Parkstad

Er is geen subsidie bekend voor de Parkstad-gemeenten. Wel is er op dit moment een btw teruggave van toepassing in de Parkstad-gemeenten. Hiermee bespaart u 21 procent op uw aankoop van de zonnepanelen. Dit bedrag kan toenemen op basis van uw afgenomen en uw benodigde panelen toenemen.

Duurzaamheidslening Parkstad

Heeft u geen budget, maar zou u wel zonnepanelen aan willen schaffen? Dan is de stimuleringslening van de provincie Limburg wellicht iets voor u. Let op! Voor in aanmerking te komen voor de Duurzaam Thuis Stimuleringslening dient u ten minste twee energiebesparende (isolerende) maatregelen uit te voeren. De lening heeft een looptijd van 10 jaar bij bedragen tot € 7.500. Vanaf € 7.500 is de looptijd 15 jaar.

zonnepanelen limburg
zonnepanelen limburg

Vergunning zonnepanelen Parkstad

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in de Parkstad-gemeenten. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn hier echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Parkstad

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepanelen installateur in Parkstad. Ook in Brunssum, Nuth en Langraaf hebben wij vele zonnepanelen mogen plaatsen. Koopt u uw zonnepanelen bij Sunleaves, dan profiteert u van een volledige ondersteuning in het gehele traject. U staat er geen enkel moment alleen voor: wij helpen u van A tot Z om uw huis te verduurzamen.

zonnepanelen limburg kopen
sunleaves limburg zonnepanelen kopen

Ontzorging van A tot Z

Bent u benieuwd hoeveel kosten u kunt besparen met de aanschaf van zonnepanelen? Naast dat u honderden euro’s kunt besparen op uw energierekening, draagt u ook bij aan een beter milieu voor uzelf en de volgende generaties.

Het traject start met een persoonlijke offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij stellen bij u één adviseur aan, die u het gehele traject begeleidt. Mocht u geen investering willen doen biedt Sunleaves u een aantrekkelijke financiering aan, waardoor u al vanaf maand één bespaart. Bij Sunleaves staat u er geen enkel moment alleen voor: wij helpen u van A tot Z om uw huis te verduurzamen.

Overtuigd? Maak dan direct een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer