Vrijblijvende offerte

Persoonlijk helder & eerlijk advies

All-in Service - Géén extra kosten

Gratis BTW-teruggave service

Geen risicovolle aanbetaling

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Home-leads-01

Zonnepanelen prijs - Wat kosten zonnepanelen?

Als u zonnepanelen gaat aanschaffen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn om over te stappen op duurzame energie. De prijs die u gaat betalen voor uw zonnepanelen installatie is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, maar ook aan het soort zonnepanelen dat u aanschaft.

Iedere situatie is anders waardoor iedere installatie anders is. Daarom verkoopt Sunleaves geen standaard pakketten met zonnepanelen, maar werken wij altijd met prijzen op maat.

montage-zonnepaneel-icon
zonne-energie-sunleaves

Sunleaves: uw zonnepanelen expert

Wij verzorgen uw hele zonnepanelenproject van A tot Z. Betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan hierbij hoog in het vaandel. Laat u uw zonnepanelen plaatsen door onze professionele installateurs, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft en precies aansluit bij uw wensen, eisen en verwachtingen. Wij bieden namelijk een dienstverlening op maat, die volledig op u wordt afgestemd.

Bent u benieuwd naar de prijs van uw zonnepanelen installatie? Wij berekenen de prijs van uw zonnepanelen installatie altijd op basis van uw persoonlijke wensen, eisen, verwachtingen én situatie. U krijgt altijd een gedegen en betrouwbaar advies met een nauwkeurige prijsberekening.

Heeft u nog vragen?

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.