Vrijblijvende offerte

Persoonlijk helder & eerlijk advies

All-in Service - Géén extra kosten

Gratis BTW-teruggave service

Geen risicivolle aanbetaling

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Home-leads-01

Duurzaam Thuis financiering

U wilt dolgraag zonnepanelen aanschaffen, maar u wilt niet uw eigen geld investeren of heeft op het moment onvoldoende financiële middelen. Dan betekent dit niet dat u vandaag niet kunt profiteren duurzame zonne-energie. U kunt namelijk profiteren van de Duurzaam Thuis financiering van de Provincie Limburg.

advies-Zonnepaneel-kopen
zonne-energie-sunleaves

Aangezien de Provincie Limburg een duurzaamheidsdoelstelling heeft voor de provincie stellen ze momenteel een speciale regeling ter beschikking voor het aanschaffen van zonnepanelen. De provincie betaald momenteel voor iedereen die graag wilt profiteren van zonnepanelen de gehele installatie.

U betaald deze kosten dan gedurende 10 a 15 jaar af tegen slechts 2% rente. Het grote voordeel is dat uw maandelijkse besparing direct hoger is dan uw maandelijkse aflossing op de zonnepanelen.

rendement-zonnepanelen

Bent u nieuwsgierig naar de maandelijkse kosten en opbrengsten van uw zonnepanelen met een Duurzaam Thuisfinanciering? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan. U krijgt dan direct een duidelijk beeld van de winst in uw situatie.

Heeft u nog vragen?

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.