Zonnepanelen kopen - Zonnepanelen in Limburg kopen - All-in service zonder extra kosten

Zonnepanelen kopen, wat moet ik weten?

Denkt u na over de aanschaf van zonnepanelen? Dan is het belangrijk om u goed te verdiepen in deze investering en de juiste zonnepanelen te kiezen. De beslissing om zonnepanelen aan te schaffen maakt u immers niet zo maar. Zowel de prijs als het rendement van zonnepanelen vinden we belangrijk. Waar krijgt u nou echt de beste energie van?

We helpen u graag met het oriënteren op uw zonnepanelen bestelling. Onderstaand leest u waar u op moet letten als u zonnepanelen gaat aanschaffen.

De kosten van zonnepanelen aanschaffen

Als u zonnepanelen gaat aanschaffen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn om over te stappen op duurzame energie middels zonnepanelen. De prijs die u gaat betalen voor uw zonnepaneleninstallatie is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, maar ook aan het soort zonnepanelen dat u aanschaft.

Iedere situatie rondom het installeren van zonnepanelen is ander. Daarom verkopen we bij Sunleaves Zonnepanelen geen standaardpakketten met zonnepanelen, maar werken we altijd met gedegen adviezen en prijzen op maat.

Lees hier meer over de prijs van zonnepanelen.

Btw-teruggave bij kopen zonnepaneel

Als u zonnepanelen aanschaft, ontvangt u momenteel de btw over uw gehele solar investering terug. Dit komt doordat u in feite energieleverancier wordt wanneer u zonnepanelen wilt kopen. Daarom heeft u mogelijk recht op btw-teruggave bij het kopen van een solar installatie. De btw-teruggaveservice zit bij Sunleaves standaard in het pakket. Bekijk hier alles over de Btw-terruggaveregeling.

Duurzaamheidslening bij zonnepanelen - waar kunt u op besparen

Wanneer u binnen de provincie Limburg wilt profiteren van zonnepanelen en momenteel liever geen solar investering doet, kunt u gebruik maken van de stimuleringlening Duurzaam Thuis voor zonnepanelen van de Provincie Limburg. Hiermee betaalt u uw zonnepanelen maandelijks gedurende 10 of 15 jaar af, in plaats van in één keer. Zo is solar kopen erg eenvoudig. Het grote voordeel is dat de besparing met solar op uw energierekening vrijwel altijd hoger is dan de maandelijkse aflossing van de zonnepanelen. Het kopen van zonnepanelen wordt zo wel heel eenvoudig. U hoeft dus geen investering te doen in zonnepanelen en bespaart vanaf de eerste maand geld met uw zonnepanelen. Lees meer over de stimuleringslening Duurzaam Thuis.

 

De verschillende soorten zonnepanelen en hun rendement

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. De meest voorkomende zonnepanelen zijn die met polykristallen en monokristallen. Hieronder leest u meer over een bestelling van deze soorten zonnepanelen. Zonnepanelen bezorgen je veel meer opties dan je gewend bent. Vergelijk de verschillende type zonnepanelen voor jouw ideale stroom. 

Polykristallijne zonnepanelen

Polykristallijne zonnepanelen bestaan uit een geperst kristal, waardoor ze blauw van kleur zijn. Het vermogen van deze zonnepanelen ligt bij de panelen van Sunleaves rond de 280 Wp. Het zonnepaneel heeft een aluminium omlijsting en wordt daarom vaak gebruikt op platte daken, als de zonnepanelen niet in het zicht liggen. Overweeg je deze zonnepanelen te kopen? De installatie en bestelling van deze zonnepanelen zijn het minst hoog geprijsd. 

Monokristallijne zonnepanelen

Monokristallijne zonnepanelen zijn zwart van kleur. De kristallen zijn uit één enkel kristal gesneden, waardoor de cellen van dit type zonnepaneel zwart van kleur zijn. Tevens heeft het zonnepaneel een zwarte achterplaat en een zwarte aluminium omlijsting, waardoor ze een egaal uiterlijk hebben. Het vermogen van deze zonnepanelen ligt bij Sunleaves rond de 300 Wp. Deze volledig zwart afgewerkte zonnepanelen worden door hun mooie uiterlijk als opties het meest gebruikt als zonnepanelen bestelling op particuliere woningen.

De terugverdientijd van uw zonnepanelen

De terugverdientijd van uw zonnepanelen is afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen, de hellingshoek opties van de zonnepanelen, de oriëntatie van uw dak en schaduwval van objecten in de omgeving op uw zonnepanelen. Gemiddeld duurt het 6 jaar na kopen voor u de investering in uw zonnepanelen terugverdiend heeft. Zonnepanelen gaan circa 25 jaar mee, waardoor u na de terugverdientijd nog vele jaren rendement heeft op uw investering in zonnepanelen.

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer