zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Brunssum

Schrikt u maandelijks van uw energierekening? Bent u de stijgende energiekosten ook moe? Er zijn veel trucs op het internet te vinden om energie te besparen maar het kan allemaal een stuk eenvoudiger door over te stappen naar een duurzamere energiebron zoals zonnepanelen en daarnaast helpt u ook het milieu. U bent dus niet alleen duurzaam bezig voor u zelf maar ook uw omgeving. Sunleaves helpt u met het kopen en installeren van uw zonnepanelen in Brunssum, wij leveren kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bovendien helpen wij u met het ondersteunen van deze investering en staan wij altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen waar u tegen aan loopt.

Sunleaves zonnepanelen limburg
Sunleaves zonnepanelen Limburg

Subsidie zonnepanelen Brunssum

Op dit moment is er geen subsidie bekend voor zonnepanelen in Brunssum. Wel is er op dit moment een btw teruggave op uw zonnepanelen en dat betekent dat u 21 procent van het totale aankoopbedrag kunt terug vragen. Dat is een behoorlijk bedrag en kan alleen maar toenemen op basis van uw afgenomen en benodigde aantal panelen.

Duurzaamheidslening Brunssum

Om het aanschaffen van zonnepanelen en duurzaamheid in uw woning te stimuleren kunt u bij uw gemeente een stimuleringslening duurzaam thuis aanvragen. Let op! De duurzaam thuis stimuleringslening kunt u alleen aanvragen als u minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen op uw woning uitvoert.

zonnepanelen limburg
zonnepanelen limburg

Vergunning Zonnepanelen Brunssum

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in Brunssum. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn hier echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen installateur in Brunssum

 Sunleaves is uw zonnepanelen installateur in Brunssum. Sunleaves is al vele jaren actief als installateur en heeft al jaren lange ervaring met het installeren en aanleggen van zonnepanelen. Wij hebben al in veel omliggende woonplaatsen  mogen plaatsen: Munstergeleen, Limbricht en Born zijn een van deze woonplaatsen waar wij onze services en werkzaamheden hebben uitgevoerd

zonnepanelen limburg kopen
sunleaves limburg zonnepanelen kopen

Ontzorging van A tot Z

Sunleaves staat het gehele zonnepaneel project voor u klaar. Sunleaves maakt het gemakkelijk voor u om de zonnepanelen te plaatsen en te installeren en zullen gedurende deze tijd altijd klaar voor u staan om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden.

Voordat wij aan het zonnepaneel project beginnen stellen wij eerst voor u een persoonlijke offerte op en geven u eerlijk advies over uw huidige situatie. Tijdens deze persoonlijke offerte en het geven van advies heeft u een persoonlijke adviseur die u het gehele project adviseert en begeleidt. Wilt u op dit moment geen investering voor zonnepanelen? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiering aanbieden waarmee u vanaf de eerste maand direct bespaart.

Kortom, met Sunleaves staat u er niet alleen voor en leveren u betrouwbare en kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Daarnaast leveren wij u advies op maat door onze jarenlange ervaring en expertise als installateur.

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze services?

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer