Vrijblijvende offerte

Persoonlijk helder & eerlijk advies

All-in Service - Géén extra kosten

Gratis BTW-teruggave service

Geen risicivolle aanbetaling

Zonnepanelen zijn een win-win
voor uw huis en het Milieu

Een gemiddeld besparing van € 600,00 p/jr

Zonnepanelen met 25 jaar rendementsgarantie

All-in Service - Géén extra kosten

Géén risicovolle aanbetaling

Installatie in 1 dag door Gecertificeerde monteurs

Vraag nu een adviesgesprek aan
Snel, Gratis en Géén verplichtingen

Home-leads-01

Gemakkelijk en zonder risico zonnepanelen aanschaffen

Ons doel is om u 100% te ontzorgen bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit maken we voor u mogelijk door het gehele zonnepanelenproject voor u te verzorgen. U loopt geen risico en betaald pas achteraf nadat de zonnepanelen geïnstalleerd zijn en functioneren. Bekijk hieronder stap voor stap onze werkwijze.

advies-Zonnepaneel-kopen

Werkwijze Stappenplan

Sunleaves-zonnepanelen-limburg
Stap 1 - Offerte aanvragen

Allereerst vraagt u een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan. Een adviesgesprek aanvragen doet u heel eenvoudig en binnen 30 seconden. Klik hier om een adviesgesprek aan te vragen.

Stap 2 - Afspraak aan huis

Om er zeker van te zijn dat uw huis geschikt is voor zonnepanelen maken we een afspraak aan huis. We kijken direct naar het dak, de meterkast en een eventuele kabelroute. Indien uw huis geschikt is nemen we de basisinformatie met u door en maken we aan de hand van uw wensen en verbruik een ontwerp en opbrengstenrapport. Zo kunnen wij een zo specifiek mogelijke offerte opstellen voor u.

Stap 3 - Financiering

Indien u gebruik wilt maken van de financieringsmogelijkheden van de Provicie Limburg helpen wij u met deze aanvraag. We vullen samen met u de benodigde formulieren in om de aanvraag voorspoedig te laten verlopen.

zonnepanelen-subsidie-icon
Stap 4 - Aan de slag

Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp en graag aan de slag wilt, plannen we met u een passende installatiedatum in en melden wij uw systeem aan bij de netbeheerder.

zonnepanelen Limburg en regio Eindhoven
Stap 5 - Installatie

De installatie begint doorgaans ’s ochtends om 08:00 uur. Ons team van ervaren gecertificeerde  installateurs bereiden de locatie netjes voor en installeren het systeem vrijwel altijd binnen een dag. Na de installatie wordt alles netjes  achtergelaten en krijgt u uitleg over het systeem. Vanaf nu wekt u uw eigen energie op!

zonnepanelen-advies-icon
Stap 6 - BTW teruggave service

Als eigenaar van zonnepanelen wordt u officieel als energieleverancier gezien. Het goede nieuws is dat u daarom 21% btw over het hele systeem terug ontvangt. Aangezien dit een hoop administratieve rompslomp met zich meebrengt nemen wij dit geheel voor u uit handen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw opgewekte energie!

rendement-zonnepanelen-afbeelding
Stap 7 - Begin met besparen

Direct na de installatie begint u met besparen. Iedere euro winst is tevens een aanzienlijke winst voor het milieu. Zet de eerste stap en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.