Vrijblijvende offerte

Persoonlijk helder & eerlijk advies

All-in Service - Géén extra kosten

Gratis BTW-teruggave service

Geen risicivolle aanbetaling

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Home-leads-01

Vakkundge installatie

Bij Sunleaves Zonnepanelen werken we met onze eigen vakkundige gecertificeerde installateurs. De installateurs zijn goed ingelicht over de gemaakte afspraken waaronder bijvoorbeeld het legplan, de kabelroute en de plaats van de omvormer zodat ze op dag van installeren direct aan de slag kunnen.

Veiligheid komt voorop, allereerst plaatsen de installateurs alle benodigde valbeveiligingen. Bij de installatie wordt uw systeem volledig volgens alle wettelijke normen aangesloten en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gekeurde materialen. Uw installatie wordt in een dag volledig afgerond, dit betekend dat u aan het eind van de dag al uw eigen energie opwekt! Na de installatie ruimen de installateurs alles op en laten ze uw huis netjes achter. Uiteindelijk krijgt u van de installateurs uitleg over het geplaatste systeem en de werking van de omvormer.

zonnepaneel-installatie

All-in montage

Geen onverwachte
kosten achteraf

zonnepaneel-installatie-icon

Vakkundige installatie

in één dag door onze
gecertificeerde installateurs

duurzame-schone-energie

Nette afwerking

alles netjes afgewerkt
en opgeruimd

Altijd bij u om de hoek

Met onze installatiecentrum gelegen aan de afslag in Urmond zitten we altijd bij u in de buurt. Binnen een half uur bereiken we regio Roermond, Heerlen en Maastricht. Ook bij een eventuele serviceklus hoeft u dus niet lang te wachten maar zijn we altijd snel ter plaatsen.

groene-stroom

Unieke garantie

Qua service gaat Sunleaves net even een stapje verder dan de rest. Naast onze uitgebreide installatiegarantie rekenen wij tijdens de fabrieksgarantie van minimaal 12 tot 25 jaar nooit transport-, voorij- of arbeidskosten bij serviceklussen. Dus ook na installatie van uw zonnepanelen kunt u jarenlang genieten van uw eigen opgewekte energie en komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Heeft u nog vragen?

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.